Ramazan bayramına özel kredi kampanyası geleneğini devam ettiren Halkbank, bu sene de ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilerine “Erken Gelen Bayram Kredisi” kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında ayda 129 TL taksitle, 60 ay vadeli, 5.000 TL kredi fırsatı sunuluyor. Kampanyada 60 aya varan vadelerde, 15.000 TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor.
İsteyen kişiler ilk taksiti 2 ay erteleyerek, krediyi hemen alıp ödemelere Ekim’de başlama fırsatından yararlanabiliyor. Bu durumda, ertelemeden kaynaklı oluşacak faiz ilk taksitte tahsil ediliyor.
Erken Gelen Bayram Kredisi dosya masrafsız olarak sunuluyor ancak hayat sigortası yapılıyor. Hayat sigortası bedeli müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişiyor.
Halkbank’ın kampanyasındaki yıllık maliyet oranları, 2012 İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi‘nin oranlarından biraz daha düşük. Ancak İş Bankası’nın kampanyasında 30.000 TL’ye kadar kredi alınabiliyor.
Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi paketlerinin örnek maliyet tablosu şu şekilde :
5.000 TL > 60 ay vade > 0 TL masraf > 12,70 TL sigorta > 128,54 TL aylık taksit > %18,69 yıllık maliyet oranı
15.000 TL > 60 ay vade > 0 TL masraf > 37,50 TL sigorta > 38562 TL aylık taksit > %18,69 yıllık maliyet oranı
15.000 üzerindeki kredi ihtiyaçlarınız için Halkbank’ın Yaz Tarifesi adlı başka bir kampanyası bulunuyor. Detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
Halkbak Erken Gelen Bayram Kredisi’nden yararlanmak için Halkbank şubelerine aşağıdaki belgelerle beraber başvurmanız gerekiyor:
Kimlik Belgesi: Nüfus Cüzdanı/Ehliyet/Pasaport (TC Kimlik No yazılı)
Adres Belgesi: İkametgah belgesi veya son aya ait ödenmiş telefon, elektrik, su vb. fatura
Gelir Belgesi:
– Kamu Çalışanları için Bordro,
– Özel Sektör Çalışanları için Bordro veya üzerinde haciz bulunmadığı ibaresi içeren güncel onaylı gelir belgesi, Şirket imza sirküleri, SGK hizmet dökümünü,
– Emekliler için SGK Emekli Belgesi, Emekli Maaş Hesap Cüzdanı, Emekli olup, halen aktif olarak ücretli çalıştığını beyan edenlerden, işyeri destek prim bildirgesi,
– Serbest Meslek Sahipleri için Güncel Vergi Levhası, Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi, Güncel İşletme Hesap Özeti, Ticaret Sicil Gazetesi,
– Çiftçiler için Çiftçilik Belgesi, Müstahsil Makbuzları, Arazi Tapu Fotokopileri.